Conex trade d.o.o. na lokaciji Čaporice ima pogone za smrzavanje, soljenje, mariniranje i konzerviranje ribe. Prva certifikacija Sustava upravljanja zaštitom okoliša obavljena je u lipnju 2012. od strane certifikacijske tvrtke Bureau Veritas Croatia. Zahvaljujući Upravinoj opredijeljenosti zaštiti okoliša Zeleni servis je uspješno uspostavio Sustav u skladu sa očekivanjima jedne i druge strane.

Tijekom trogodišnjeg ciklusa tvrtka je neprestano poboljšavala svoj odnos prema okolišu u smislu smanjenja količina i vrsta otpada, smanjenja emisija u otpadnim vodama, štednje električne energije i vodnih resursa te podizanja svijesti o zaštiti okoliša kako vlastitih zaposlenika tako i svih ostalih posjetitelja i zainteresiranih strana.

Dana 22.05.2015. tvrtka je uspješno recertificirala svoj Sustav upravljanja zaštitom okoliša ISO 14001:2004 te izrazila svoje opredjeljenje za daljnja poboljšanja u zaštiti okoliša.

Zahvaljujući Upravinoj opredijeljenosti te posvećenosti svih zaposlenika, poseban je ponos i  zadovoljstvo biti konzultant za uvođenje Sustava upravljanja u ovoj tvrtci.